COW: installatieconcept voor woontorens - Homij icon-arrow-right
HomeOplossingenCOW: installatieconcept voor woontorens

COW: installatieconcept voor woontorens

COW is het CrossOver Woningbouwconcept van Homij Grote Projecten. Met COW worden slimme installatietechnieken en werkmethodieken uit de utiliteitsbouw toegepast in de woningbouw, vandaar de benaming CrossOver.

Integrale installatietechniek voor gestapelde woningbouw

Bij woontorens komen de voordelen van COW optimaal tot hun recht. Dit komt omdat we de installaties fabrieksmatig prefabriceren. De voordelen? Verhoogde kwaliteit, efficiëntere werkwijze op de bouwplaats, minder materiaalverspilling en minder vervoersbewegingen in druk binnenstedelijk gebied. Onderstaande betrokkenen profiteren van deze voordelen:

 

• Ontwikkelaar
• Belegger
• Aannemer
• Makelaar
• Bewoner

 

COW is een integrale installatieoplossing, waarmee Homij kan participeren in het ontwerpproces. Hiermee ligt ontwerp en realisatie van installaties in één hand. Dat betekent ook één aanspreekpunt en uiteraard (kosten)voordelen door verbeterde efficiency. 

Meer informatie over COW

Er zijn en worden mooie projecten gerealiseerd o.b.v. het COW-installatieconcept. Meer informatie over de mogelijkheden van COW in uw woningbouwproject? Neem dan contact op met Allard Noordermeer, directeur bij Homij Grote Projecten:

 

Email: a.noordermeer@homij.nl

Telefoon: 06 55 78 01 84

homij-cow-crossover-woningbouwconcept.png
+