icon-arrow-right
HomeOplossingenCOW: installatieconcept voor woontorens

COW: installatieconcept voor woontorens

COW is het CrossOver Woningbouwconcept van HOMIJ Grote Projecten. Jarenlange ervaring met utiliteitsbouw heeft ten grondslag gelegen aan de ontwikkeling van COW. Met COW worden slimme installatietechnieken en werkmethodieken uit de utiliteitsbouw (o.a. middels DLS®) toegepast in de woningbouw, vandaar de benaming CrossOver.

homij-cow-crossover-woningbouwconcept.png

Projecten

Er zijn en worden mooie projecten gerealiseerd o.b.v. het installatieconcept COW. Bekijk deze projecten »»»

Integrale installatietechniek voor gestapelde woningbouw

Het COW woningbouwconcept is geschikt voor gestapelde woningbouw. Bij hoge woontorens komen de voordelen van COW optimaal tot hun recht. Toepassing van COW biedt voordelen voor alle partijen: 

  • Ontwikkelaar
  • Belegger
  • Aannemer
  • Makelaar
  • Bewoner

 

COW is een integrale installatieoplossing, waarmee HOMIJ kan participeren in het ontwerpproces. Hiermee ligt ontwerp en realisatie van installaties in één hand. Dat betekent ook één aanspreekpunt en uiteraard (kosten)voordelen door verbeterde efficiency.

Meer informatie over COW

Voor meer informatie over de mogelijkheden van COW installaties in uw woningbouwproject neemt u contact op met HOMIJ Grote Projecten.

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Chatten met Jasper Sijtstra over Cross-Over-Woningbouw

HOMIJ is bekend van haar werk in de utiliteitsbouw. Maar we doen meer. Bijvoorbeeld hoogbouw van woontorens. Hiervoor is...

+